Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko huolto kestää?

Keskimäärin huolto kestää 15 minuutista jopa 4 tuntiin. Voit odottaa liikkeessämme tai vaikka käydä kahvilla (IL Punto), syömässä (Oliivi), kampaajalla (Salon Peppiina), kauneushoitolassa (Kauneushoitola Riina), hammaslääkärissä (Oral) tai voit tuoda laitteesi meille kauppareisussi ajaksi.

Tarvitseeko minun varata aika?

Ei, voit tulla liikkeeseemme ja jos osa löytyy hyllystä korjaamme laitteesi heti, jos joudumme tilaamaan osan saamme sen liikkeellemme noin 3 päivässä. Kun olemme saaneet osan liikkeelle ilmoitamme sinulle ja sovimme kanssasi huoltoajan.

Tyhjentyykö laitteestani tiedot huollon aikana?

Ei, teemme halutessasi hard reset toiminnon laitteellesi, mutta yleisesti mikään huolto toimenpide ei tyhjennä laitteesi muistia.

Mitä laitteita korjaatte?

Korjaamme laitteesi merkistä riippumatta, korjaamme viihde-ja pienelektroniikkaa. Pääsääntöisesti korjaamme puhelimia ja tabletteja.

Teettekö takuu huoltoja?

Emme, tällä hetkellä meillä ei ole valtuutuksia tehdä takuuhuoltoja, mutta jos laitteesi on tippunut ja näyttö mennyt rikki tämän vuoksi on myös laitteesi takuu rauennut.

Mitä, jos korjaamanne vika uusiutuu?

Annamme huolloille 12 kuukauden takuun, akuille annamme 6 kuukauden takuun. Takuu ei koske rikkoutunutta eikä vaurioitunutta osaa.

Mitä, jos laite hajoaa huollon aikana?

Korvaamme laitteen sinulle tai korjaamme laitteen sinulle ilmaiseksi. Maksat vain sen työn minkä olet tilannut.

Laitteeni kastui, miten toimin?

Kun elektroniikka laite kastuu se tulee sammuttaa välittömästi, älä laita laitetta lataukseen tai koita käynistää sitä ennenkuin olet käyttänyt laitteen huollossa. Pesemme ultraääni pesurilla kastuneet laitteet ja laite pystytään elvyttämään mikäli sitä ei ole ladattu tai käytetty kastumisen jälkeen.

Miten haen vakuutuksesta korvausta?

Onko sinulla matkavakuutus tai kotivakuutus? Annamme sinulle kuitin korjauksesta joka kelpaa jokaiselle vakuutusyhtiölle. Teemme myös kustannusarvioita laitteen korjaukselle.

Miksi maksaisin teille korjauksesta, kun voin tilata osat netistä halvalla?

Meitä saat takuun laitteen korjaukselle, jos laitteesi vaurioituu korjauksen aikana korvaamme sen sinulle tai korjaamme sen ilmaiseksi. Itse tehdessä voit helposti aiheuttaa piirikortille vian jonka jälkeen laitteesi on käyttökelvoton tai korjauskustannus nousee todella kalliiksi.

Vinkkaa kaverille