Elisan puhelinliittymä

Elisan puhelinliittymä

Mikä Elisan puhelinliittymä sopii sinulle?

Elisan puhelinliittymää etsiessä kannattaa katsoa ensin omat tarpeet, tarvitsetko nopeaa nettiyhteyttä vai vain puhelin ominaisuuksia? Katso tästä Elisan puhelinliittymät.  Mikä tekee hyvän puhelinliittymän? Kuukausimaksu on varmasti yksi tärkeimmistä syistä vaihtaa puhelinliittymä. Internet yhteys ja sen toteutunut nopeus on myös yksi tärkeimmistä asioista puhelinliittymää valittaessa, puhelinliittymässä on hyvä olla rajoittamaton internet yhteys (4G tai 5G) jolloin yhteytesi on nopea missäpäin Suomea tahansa oletkaan. Etsitkö puhelinliittymää jolla voit vain soittaa ja lähettää tekstiviestejä tällöin Elisan kaupasta löytyvä Saunalahti Tarkka Puhe 7,90€ kuukausimaksulla soveltuu sinulle, tähän tulee lisäksi puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl kannattaa siis miettiä kuinka monta minuuttia puhut kuukaudessa tai kuinka monta viestiä lähetät. Edullisin rajoittamaton puhelinliittymä Elisalta on  Saunalahti Huoleton 10M joka maksaa 24,90€/kk ensimmäiset 12 kuukautta jonka jälkeen 26,90€ kuukaudessa.  Puhelinliittymän yhteydessä kannattaa myös tutustua Elisan tarjoamaan turvapakettiin jonka avulla suojaat laitteesi edullisesti.

Saako Elisalta puhelimia?

Elisan kautta voit ostaa puhelimen joko osamaksulla tai kertamaksulla, Katso Elisan puhelintarjonta tästä.  Mikä puhelin sinun kannattaa ostaa? Tämä on hankala kysymys johon ei suoraa vastausta voi antaa. Haluatko kuvata puhelimella? Tällöin suosittelemme Huawein laitteita koska niissä olevat kamerat ja sen taustalla toimiva tekoäly on parempi kuin muilla valmistajilla. Kuvaamiseen kannattaa harkita myös Samsungin laitteita, uudemmissa malleissa ne ovat melkolailla samalla kuvanlaadulla kuin Huawei. Haluatko laadukkaan puhelimen? Tällöin suosittelemme Samsungia, niissä laatu vastaa hintaa ja voit käyttää laitetta vuosia. Haluatko pelata puhelimella? Pelikäyttöön tarvitset paljon muistia ja keskusmuistia joten OnePlus laitteet ovat ehdottomasti suosituimpia pelikäyttöön. Etsitkö peruspuhelinta jolla voit soittaa ja tekstata? Tällöin uudet HMD globalin valmistamat Nokian perusmallit ovat parasvalinta. Etsitkö seniori puhelinta? Doro valmistaa vain ja ainoastaan senioreille suunnattuja puhelimia joissa on isommat näppäimet ja voimakkaampi ääni (puheluissa ja soitoäänessä). Etsitkö kovaan käyttöön kestävää puhelinta? Silloin Caterpillar sopii sinulle, CAT puhelimet ovat kestäviä  ja uusimissa malleissa on rakennusalalle mukavia työkaluja kuten lämpökamera ja etäisyysmittaukset.

Saako Elisalta tabletteja?

Elisan kautta voit ostaa myös tabletteja osamaksulla tai kertamaksulla, Katso Elisan tabletti tarjonta tästä. Mikä tabletti soveltuu minulle parhaiten? Tähän kysymykseen ei ole helppo vastata kun ei tiedä mitä haluat tabletin kanssa tehdä. Etsitkö tablettia jolla toistaa videoita esimerkiksi Netflixsistä? Tällöin suosittelemme Huawein tabletteja. Etsitkö tablettia joka tulee lapselle? Tällöin suosittelemme Lenovon tablettia johon kannattaa ottaa myös turvapaketti (saat rajoitettua tabletin käyttöä). Etsitkö tablettia jolla voit pelata? Tällöin suosittelemme sinulle Samsungia tai Lenovoa jossa on paljon keskusmuistia. Etsitkö laadukasta ja pitkäikäistä tablettia? Tällöin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin iPad, pädeissä laatu ja hinta on kohdallaan ja käytät laitetta vuosia. Tablettia valittaessa on hyvä muistaa että halpa ja hyvä on kaksi erilaista tuotetta, halvat tabletit soveltuu internet käyttöön kun taas hieman kallimmat on suunniteltu pelaamisen ohella myös työskentelyyn. Jos etsit puhelinominaisuuksilla varustettua tablettia katso että tabletissa on SIM-kortti paikka ja tuki puhelin ominaisuuksille, SIM-kortti paikka ei ole aina merkki siitä että tabletilla voi soittaa puheluita kun tabletteja tehdään myös mobiilidata käyttöiseksi.

Mitä muuta voin ostaa Elisalta?

Elisan valikoimista löytyy tietokoneita, televisioita, pelikonsoleita ja paljon muita erilaisia tuotteita ja ohjelmistoja. Tutustu Elisan tarjouksiin tästä.  Elisalta saat myös mobiililaajakaistat ja laajakaistat kotiin kuin myös yritykselle. Elisan tuote valikoimiin kuuluu myös kodinkoneita, kelloja, kameroita, droneja, videokameroita, bluethoot kaiuttimia, kotiteattereita, handsfreet ja paljon muita tuotteita. Elisalta saat kaiken ostettua kätevästi verkkokaupasta joko osamaksulla tai kertamaksulla. Suosittelemmekin Elisan tuotteita ja palveluita sinulle.

Mikä ihmeen turvapaketti?

Elisan turvapaketti suojaa laitteesi F-Securen virustorjunnalla, voit asettaa käyttörajoitteita lapsille ja suojata koko perheen kaikki laitteet yhdellä sopimuksella. Tutustu Elisan turvapakettiin tästä. Elisan turvapaketin avulla saat tehokkaan virustorjunnan F-Securelta joka suojaa tietokoneen, puhelimen ja tabletin. Elisan turvapaketti soveltuu hyvin lapsiperheille kuten myös vanhemmille ihmisille, Elisan turvapaketin avulla voit paikantaa ja tyhjentää laitteesi joten se suojaa sinua myös kun kadotat laitteesi tai kun laitteesi varastetaan.